Zoeken

Aanranding tijdens opnames Real Housewives in Marokko

3 februari 2023 - 11:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse actrice Caroline Manzo werd slachtoffer van seksueel grensoverschrijdend gedrag tijdens het filmen van seizoen 4 van de realityserie "The Real Housewives Ultimate Girls Trip" in Marrakech. Het Amerikaanse model Brandi Glanville is ontslagen. Zij zou Caroline Manzo tegen haar wil hebben gekust.

Het incident vond plaats op een feest waar de 61-jarige Caroline Manzo en de 50-jarige Brandi Glanville aanwezig waren. Brandi zou Caroline verschillende keren gekust hebben zonder haar toestemming. "Het was ongewenst. En Caroline’s ontreddering over de zaak leek Brandi niet tegen te houden," vertelde een insider aan People. "De dingen escaleerden en er zouden fysieke grenzen zijn overschreden die Caroline als ernstig en ongemakkelijk ervoer," vertelt een andere bron. De volgende dag verontschuldigde Brandi zich per sms voor haar ongepaste gedrag.

Lees ook: The Real Housewives in Marrakech voor 4e seizoen "Ultimate Girls Trip"

Het productiehuis Peacock heeft Brandi ontslagen nadat ze op de hoogte werden gebracht van het incident, maar het slachtoffer besloot ook te stoppen met de opnames van de serie. "Ze wilde de gebeurtenissen verwerken buiten de omgeving van de realityshow om," zegt een derde bron. Als gevolg daarvan werd de serie gefilmd zonder de twee vrouwen.

Lees ook: Marokkaanse politie deed reality-tv deelnemers miljoen dollar verliezen

The Real Housewives Ultimate Girls Trip is een Amerikaanse realityserie die in première is gegaan op Peacock op 16 november 2021. Het volgt verschillende vrouwen uit de The Real Housewives-franchise terwijl ze samen op vakantie gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team