Zoeken

The Real Housewives in Marrakech voor 4e seizoen "Ultimate Girls Trip"

15 januari 2023 - 12:00 - Cultuur

©

De "Ultimate Girls Trip", een spin-off van de Amerikaanse realityshow The Real Housewives, heeft voor de opnames van het vierde seizoen zijn zinnen gezet op Marrakech.

Het streaming netwerk Peacock begint volgende week met de productie van het seizoen, onthult People exclusief. De serie keert ook terug naar het "Ex-Wives Club" format, dat een groot succes was in seizoen 2.

Lees ook: Game of Thrones-actrice heeft slechte herinneringen aan opnames in Marokko

The Real Housewives is oorspronkelijk geïnspireerd op soapseries als Desperate Housewives en Peyton Place en documenteert sinds 2006 het leven van een aantal rijke vrouwen die een glamoureus leven leiden in de Amerikaanse bovenlaag. De seizoenen zitten vol drama, botsingen en woordenwisselingen tussen de deelneemsters.

Lees ook: Hollywoodsterren binnenkort in Marokko voor opnames ’Dirty Angels’

"The Real Housewives Ultimate Girls Trip" is op 16 november 2021 in première gegaan bij Peacock. Het volgt verschillende vrouwen die hebben deelgenomen aan eerdere edities van The Real Housewives terwijl ze samen op vakantie zijn. Na edities in de Turks- en Caicos eilanden, Great Barrington, Massachusetts en Thailand, is er nu voor Marrakech gekozen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team