Zoeken

In Marokko opgenomen "Real Housewives Ultimate Girls Trip" geannuleerd?

3 november 2023 - 20:00 - Cultuur

©

De uitzending van seizoen 4 van de realityshow "The Real Housewives Ultimate Girls Trip", opgenomen in Marokko, hangt aan een zijden draad vanwege een vermeende seksuele aanval. Het incident betreft het Amerikaanse model en televisiepersoonlijkheid Brandi Glanville.

Zender Peacock overweegt de afleveringen getiteld "Real Housewives Ultimate Girls Trip: Morocco" te schrappen vanwege een incident tussen Brandi Glanville (50) en Caroline Manzo (62), meldt Page Six. Beide dames maakten deel uit van de cast tijdens de opnames in Marrakech. Er wordt beweerd dat Brandi Caroline tegen een muur duwde en haar meerdere keren zonder haar toestemming kuste. Een bron vertelde aan People: "Het was ongewenst. Caroline’s ongemak leek Brandi niet te stoppen. De situatie escaleerde en er zouden fysieke grenzen zijn overschreden die Caroline als ernstig en oncomfortabel beschouwde."

Lees ook: Aanranding tijdens opnames Real Housewives in Marokko

Volgens bronnen die dicht bij Manzo staan, heeft Glanville, buiten het zicht van de camera in een badkamer en in het bijzijn van twee andere crewleden, Manzo betast. Getuigen beweren dat Glanville voor het incident alcohol had gedronken en "dronken leek te zijn", en dat beide vrouwen minstens vier tequilashots hadden genomen voordat ze elkaar begonnen te kussen.

Na het voorval verliet een duidelijk aangeslagen Caroline Manzo Marokko. Ze keerde nog voor het einde van de opnames naar de Verenigde Staten. In een interview met New York Live verklaarde ze: "Het was voor mij moeilijk om terug te keren. Helaas werkte het niet voor mij en ben ik eerder teruggekomen. Op dit moment heb ik echt niet de ruimte in mijn hoofd om erover te praten, dus ik kies ervoor dat niet te doen."

Lees ook: Marokkaanse versie "Desperate Housewives" in de maak? (foto)

Na het incident heeft Peacock’s productieteam Brandi Glanville van de set gestuurd en de opnames zonder de twee dames afgerond. Er is een onderzoek ingesteld naar de vermeende seksuele aanval. Shed Productions en Peacock reageerden in een gezamenlijke verklaring op het incident. "De veiligheid van de cast en crew tijdens de opnames is van het grootste belang en we nemen alle meldingen zeer serieus. In dit geval heeft de productie onmiddellijk een grondig onderzoek ingesteld en de nodige maatregelen genomen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team