Zoeken

Zware rellen tussen drugsbendes in het zuiden van Marokko

29 augustus 2023 - 19:00 - Marokko

©

Op 24 augustus vonden heftige confrontaties plaats tussen twee rivaliserende drugsbendes in het centrum van Tiznit. De politie wist één verdachte aan te houden, die vervolgens voor de rechter werd gebracht.

Afgelopen donderdag was de wijk Ennakhil, in het centrum van Tiznit, het toneel van confrontaties tussen twee concurrerende drugsbendes. De ruzie ontstond nadat één van de bendes besloot de handel in verdovende middelen en alcoholische dranken in het gebied te monopoliseren, meldt Assabah. De confrontatie duurde ruim een uur. De bendeleden waren gewapend met zwaarden, knuppels en stenen. In paniek waarschuwden de bewoners de politie.

Lees ook: Vrouwelijke drugsbende opgerold in Meknes

Bij aankomst lukte het de veiligheidsdiensten van Tiznit één verdachte te arresteren. De andere bendeleden wisten te ontsnappen. De enige arrestant werd zondag voor de rechter gebracht. Een zwaargewonde verdachte werd tevens naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij onder bewaking staat. Meerdere andere verdachten werden intussen geïdentificeerd en worden actief gezocht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team