Zoeken

Vrouwelijke drugsbende opgerold in Meknes

20 juli 2022 - 20:20 - Marokko

©

De nationale veiligheidsdienst DGSN is er in samenwerking met de inlichtingendienst DGST in geslaagd in Meknes een vrouwelijke drugsbende op te rollen die voorbereidingen trof om de plaatselijke markt te overspoelen met psychotrope tabletten.

Drie vrouwen tussen 23 en 34 jaar oud, die deel uitmaakten van een bende die in psychotrope drugs handelde, zijn afgelopen vrijdag gearresteerd door de anti-bendebrigade van de politie van Meknes, in samenwerking met de DGST, bericht het Arabischtalige dagblad Al Akhbar.

Lees ook: Politie onderzoekt schietpartij in drugsmilieu in Fnideq

De eerste vrouw werd in Meknes gearresteerd. Zij was net van de bus gestapt en was in het bezit van 3240 psychotrope pillen, waaronder 2400 van het type Rivotril en 840 Ecstasy-tabletten.

Lees ook: Nador en Tetouan richten anti-gang brigades op

De twee andere vrouwen waren verantwoordelijk voor de verkoop van de pillen op de plaatselijke markt. De onderzoekers namen bij één van de vrouwen ongeveer 53.000 dirham in beslag. De drie beschuldigden werden in voorlopige hechtenis genomen tot het einde van het onderzoek in opdracht van het Openbaar Ministerie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team