Zoeken

Zussen doden 3-jarig broertje in Marokko

24 oktober 2023 - 22:12 - Marokko

©

In Ain Aouda zijn drie zussen, allen minderjarig, gearresteerd en voorgeleid aan de procureur-generaal bij het Hof van Beroep in Rabat voor de moord op hun 3-jarige broertje.

De peuter was als vermist opgegegeven door zijn familie. De gendarmerie van Ain Aouda opende in samenwerking met het hoger commando van de Koninklijke Gendarmerie in Rabat een onderzoek. Ze ontdekten dat de oudste dochter van het gezin, een 16-jarig meisje met een strafblad, haar twee zussen had aangezet om hun jongere broer te doden en vervolgens te doen alsof hij was ontvoerd door schatzoekers.

Lees ook: Twee zussen opgepakt voor moord op broertje (5) in Marokko

Na verschillende verhoren bekenden de meisjes uiteindelijke aan de onderzoekers dat ze "onbedoeld" hun kleine broertje hadden gedood, waarna ze zijn levenloze lichaam in een verlaten put nabij hun huis hadden gedumpt, meldt Al Akhbar. Volgens hun verklaringen "speelden" ze met hem toen het drama plaatsvond.

Lees ook: Broers vermoorden oom na conflict over erfenis in Kelâat Es-Sraghna

De drie zussen zijn gearresteerd en in hechtenis genomen. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder toezicht van het Openbaar Ministerie. Maandag zijn de meisjes voorgeleid aan de procureur-generaal bij het Hof van Beroep in Rabat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team