Zoeken

Stormloop op agentschappen Royal Air Maroc

8 juni 2021 - 11:00 - Economie

©

De agentschappen van Royal Air Maroc (RAM) zijn in rep en roer na de aankondiging van de hervatting van de vluchten van en naar Marokko vanaf dinsdag 15 juni 2021. Geconfronteerd met een grote toevloed, heeft de luchtvaartmaatschappij aanbevelingen gedaan voor het boeken van tickets.

Op maandag stonden er veel mensen voor de reisbureaus van Royal Air Maroc. De aankondiging van de hervatting van de vluchten van en naar Marokko heeft voor een stormloop op de nationale luchtvaartmaatschappij gezorgd. "Vanwege het grote verkeer op de website, raden wij u aan uw tickets te boeken op de Royal Air Maroc mobiele app," schreef de luchtvaartmaatschappij op haar Twitteraccount.

Lees ook: Marokko opent zijn luchtruim voor wereld-Marokkanen

Marokko heeft zondag besloten zijn luchtruim open te stellen voor Marokkanen die in het buitenland wonen en reizigers uit landen met positieve indicatoren wat betreft de beheersing van de epidemiologische situatie en met name de verspreiding van de virusvarianten.

In een verklaring heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken, Afrikaanse Samenwerking en Marokkanen die in het buitenland wonen, aangekondigd dat de vluchten van en naar Marokko met ingang van dinsdag 15 juni 2021 zullen worden hervat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team