Zoeken

Zinedine Zidane toekomstige coach van Hakim Ziyech?

26 februari 2023 - 14:00 - Sport

©

Krijgt Marokkaanse international Hakim Ziyech een vierde coach bij Chelsea? Volgens hardnekkige geruchten zal Graham Potter worden vervangen door Zinedine Zidane.

Chelsea kent een moeilijk seizoen met steeds teleurstellender wedstrijdresultaten. Om de club uit Londen weer op de rails te krijgen, zou de directie bereid zijn om een ​​lucratief contract aan te bieden aan de voormalige Franse aanvoerder.

Lees ook: Medhi Benatia en Zinedine Zidane samen in Dubai (foto)

De club staar momenteel op de 10e plaats in het klassement met 11 punten en heeft enkele van de meest getalenteerde spelers, maar Graham Potter slaagt er niet in de juiste strategie te vinden om het team te laten groeien. Chelsea zou daarom onderhandelingen zijn begonnen met Zinedine Zidane om hem te vervangen. De club zou de voormalige Franse international een salaris van 15 miljoen euro per seizoen hebben aangeboden. De clubleiding heeft de informatie niet willen bevestigen.

Lees ook: Zoon Zinédine Zidane in Marrakech getrouwd

Zinedine Zidane zou een mooie kans zijn voor Chelsea. Sinds zijn vertrek bij Real Madrid in 2021 heeft hij geen team meer getraind. Als de Londense club erin slaagt hem te contracteren, zal hij de vierde coach zijn die Ziyech heeft gekend sinds zijn aankomst bij Chelsea.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team