Zoeken

Zoon Zinédine Zidane in Marrakech getrouwd

28 december 2022 - 10:00 - Sport

©

Op 23 december is Enzo Zidane, de zoon van de voormalige Franse international Zinédine Zidane en Véronique Lentisco-Fernandez, tijdens een privé-ceremonie in Marrakech getrouwd met zijn verloofde, de Venezolaanse activiste Karen Goncalves.

In Marrakech, de favoriete vakantiebestemming van vele celebs, hebben Enzo Zidane en Karen Goncalves elkaar het jawoord gegeven. De ceremonie vond plaats in een luxe residentie in de okerkleurige stad.

Lees ook: Zinedine Zidane brengt zomervakantie door in Marrakech

Op het trouwfeest waren ook Enzo’s broers Luca, Theo en Elyaz Zidane aanwezig. Ze deelden snapshots van de avond op Instagram. Het bruidspaar ontmoette elkaar in Madrid. In november 2018 werd hun relatie officieel. Ze zijn reeds de ouders van Sia, hun dochtertje dat in 2022 werd geboren.

Lees ook: Medhi Benatia en Zinedine Zidane samen in Dubai (foto)

Enzo Zidane is 27 jaar oud en de oudste zoon van de voormalige Franse international van Algerijnse afkomst, Zinédine Zidane, die nu voetbaltrainer is. Enzo, die ook voetbalt, speelde als aanvallende middenvelder voor CF Fuenlabrada in Spanje. Karen Goncalves is geboren en getogen in Venezuela.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team