Zoeken

Zangeres Vitaa boos over intieme video bij zwembad in Marrakech

6 mei 2022 - 10:20 - Cultuur

©

De Franse zangeres Vitaa is op vakantie in Marrakech om van de zon te genieten. Ze reageerde echter woedend toen ze ontdekte dat haar vriend en stylist, Jérôme Baud, haar zonder haar medeweten had gefilmd, terwijl ze in badpak lag te zonnebaden bij een zwembad.

Vitaa vloog een aantal dagen na de geboorte van haar dochter Noa, samen met haar man Hicham en hun twee zonen Liham en Adam (10 en 7 jaar) naar Marrakech, voor een vakantie in de zon. Ook haar vriend, stylist Jérôme Baud, is van de partij.

Lees ook: Pas bevallen zangeres Vitaa herstelt in Marrakech

Op het web deelde Vitaa foto’s en video’s van haar verblijf in de okerkleurige stad, met name van haar sportsessies. Maar de houding van haar vriend Jérôme heeft de zangeres enigszins geërgerd.

Lees ook: Artiesten Slimane en Vitaa bekronen succes met huis in Marrakesh

Terwijl ze aan het zonnebaden was bij het zwembad, filmde hij haar met zijn telefoon, meldt Gala. Jérôme Baud deelde de intieme video op sociale media en ging tot ergernis van de zangeres gewoon verder met filmen. "Ik zit in mijn bikini, film me niet!" schreeuwde de 39-jarige zangeres hem toe. Zo gezegd, zo gedaan. Jerome Baud heeft geen andere privé-video’s van Vitaa meer gedeeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team