Zoeken

Jamel Debbouze brengt familie bijeen voor Eid-ul-Fitr

5 mei 2022 - 09:00 - Cultuur

©

Op maandag 2 mei verzamelde Jamel Debbouze zijn hele familie om zich heen voor de viering van Eid ul-Fitr. Het is de eerste keer dat de hele Debbouze-clan samenkomt voor een moment van vreugde en gezelligheid, sinds de dood van de patriarch van de familie, Ahmed Touzani.

Ter gelegenheid van het einde van de maand Ramadan heeft de familie Debbouze zich verenigd voor een familiemaaltijd. Daarna werden er geschenken uitgewisseld om de reünie te markeren.

Lees ook: Marokkaanse humorist Jamel Debbouze beschuldigd van complot tegen Algerije (video)

Jamel Debbouze deelde op zijn Instagram-account een aantal foto’s van de bijzondere bijeenkomst. Op één van de foto’s staat zijn moeder Fatima Debbouze, zijn echtgenote Mélissa Theuriau, zijn broers Karim en Mohamed, zijn zus Nawel en voor het eerst ook zijn kinderen, Léon (14) en Lila Debbouze (11).

Lees ook: Vrouw Jamel Debbouze blundert met foto van zoon

De humorist deelt zulke kiekjes maar zeer uitzonderlijk, omdat hij er de voorkeur aan geeft discreet te zijn over zijn privé-leven. Hij vergezelde de gedeelde foto van een boodschap waarin hij al zijn volgers een fijne feestdag toegewenst. "Eid Mabrouk aan iedereen, geniet van dit moment en je familie", schreef hij erbij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team