Zoeken

Zaakwaarnemer Sofyan Amrabat doorbreekt stilte over transfer

27 juli 2023 - 17:00 - Sport

©

In een interview sprak Mahmoud El Boustati, de zaakwaarnemer van de Marokkaanse international Sofyan Amrabat, over de transfer van de middenvelder die deze zomer zou moeten plaatsvinden. Verschillende clubs willen de 26-jarige middenvelder contracteren.

Manchester United en Liverpool behoren tot de clubs die hopen Sofyan Amrabat deze zomer te werven. De informatie werd bevestigd door zijn zaakwaarnemer in een interview met VP. Naast deze twee Engelse clubs, toont ook Saoedi-Arabië interesse in de Marokkaanse international. "Er is interesse vanuit Saoedi-Arabië. Maar er is geen concreet bod of concrete interesse," zegt El Boustati.

Lees ook: Nog meer belangstelling voor Sofyan Amrabat

Volgens hem is het aan de middenvelder van Fiorentina om de juiste keuze te maken. "Er zijn aardig wat clubs geïnteresseerd in Sofyan. Het is nu een kwestie van de juiste keuze maken. Hij is nog gewoon Fiorentina-speler en hij heeft zich maandag bij Fiorentina gemeld. Als er iets interessant komt staat Sofyan open voor de stap, Fiorentina ook. Er zijn twee, drie clubs waar hij voor openstaat."

Lees ook: FC Barcelona: nieuw bod voor Sofyan Amrabat?

Wordt Sofyan’s transfer deze zomer effectief? "Daar gaan we wel vanuit," reageert El Boustati. De Atlas Leeuw is klaar om deze zomer Italië te verlaten. Zijn club vraagt 30 miljoen euro om hem te laten vertrekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team