Zoeken

Nog meer belangstelling voor Sofyan Amrabat

25 juli 2023 - 18:00 - Sport

©

Een nieuwe club heeft interesse getoond in middenvelder Sofyan Amrabat, die klaar is om deze zomer Italië te verlaten. Fiorentina vraagt 30 miljoen euro om de Atlas Leeuw te laten vertrekken.

Naast Manchester United, Tottenham Hotspur, FC Barcelona en Atletico Madrid wil ook Aston Villa de diensten van Sofyan Amrabat inhuren, meldt Viola News. Aston Villa heeft zich zeer ambitieus getoond op de transfermarkt. De club heeft kwaliteitsspelers zoals Pau Torres en Moussa Diaby ingelijfd. Daarom zou het kunnen overwegen om ook de Marokkaanse international te werven. Tot nu toe heeft geen enkele club Fiorentina kunnen overtuigen, die 30 miljoen euro vraagt om de middenvelder te laten vertrekken.

Lees ook: Lionel Messi verhindert overstap Sofyan Amrabat naar FC Barcelona

Sofyan Amrabat zou zeer nuttig kunnen zijn voor Aston Villa. Hij was een belangrijke speler tijdens de historische deelname van Marokko aan het WK 2022 in Qatar. Marokko werd de eerste Afrikaanse en Arabische natie die de halve finale van een Wereldkampioenschap bereikte. Bij zijn club heeft de 26-jarige speler meer dan 90% van zijn passes succesvol voltooid en heeft hij geschitterd in belangrijke duels als aanvallende middenvelder.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team