Zoeken

Manchester en Saoedische club strijden om Sofyan Amrabat

2 augustus 2023 - 18:00 - Sport

©

Manchester United is vastbesloten om de Marokkaanse international Sofyan Amrabat te contracteren en is daarvoor bereid om een aantrekkelijk bod te doen aan Fiorentina. Maar de Red Devils worden geconfronteerd met felle concurrentie van een Saoedische club.

De Engelse club zou op het punt staan om de middenvelder van Fiorentina te contracteren voor 26 miljoen pond. Dat is echter zonder rekening te houden met de concurrentie van Al-Ahli, schrijft de Franse krant L’Équipe. De club uit de Saoedische Liga, dat op zoek is naar nieuwe spelers om het team te versterken, zou de Red Devils kunnen overtroeven. Deze zomer heeft Al-Ahli al een indrukwekkende aanvalstrio gecontracteerd bestaande uit Roberto Firmino, Riyad Mahrez en Allan Saint-Maximin.

Lees ook: Sofyan Amrabat: Barça of niets

Als sleutelspeler voor zowel Fiorentina als het Marokkaanse elftal vorig seizoen, zou Sofyan Amrabat van grote waarde kunnen zijn voor beide clubs. Wie van Manchester en Al-Ahli zal de leiding van Fiorentina kunnen overtuigen? De Italiaanse club vraagt 30 miljoen euro om de 26-jarige speler te laten vertrekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team