Zoeken

FC Barcelona: nieuw bod voor Sofyan Amrabat?

17 juli 2023 - 11:30 - Sport

©

FC Barcelona heeft veel belangstelling voor Sofyan Amrabat, de middenvelder van Fiorentina, maar de transfer naar Camp Nou verloopt moeizaam. De Italiaanse club vraagt 30 miljoen euro voor de Marokkaanse international, wiens contract volgend seizoen afloopt.

Zal de wens van Sofyan Amrabat om naar Barcelona te verhuizen werkelijkheid worden? Barça had het idee opgegeven om de Atlas Leeuw te contracteren vanwege het bedrag van 30 miljoen euro dat Fiorentina vraagt. Maar de Spaanse topclub heeft besloten om een nieuwe poging te doen. Volgens SPORT heeft sportief directeur Mateu Alemany contact gehouden met de entourage van de 26-jarige speler. De Catalaanse club zou een bod kunnen doen op de Marokkaanse international als zijn waarde in de laatste fase van de transferperiode daalt.

Lees ook: Lionel Messi verhindert overstap Sofyan Amrabat naar FC Barcelona

Volgens Amrabat’s entourage zou Fiorentina het gevraagde bedrag voor de Atlas Leeuw kunnen verlagen, aangezien hij nog maar één jaar bij de Italiaanse club heeft te gaan. De club zou dus gedwongen zijn om genoegen te nemen met een lagere prijs.

Lees ook: Sofyan Amrabat krijgt bod die hij niet kan weigeren

Het mogelijke vertrek van de Ivoriaanse international Franck Kessie zou de komst van Sofyan Amrabat naar FC Barcelona ook kunnen vergemakkelijken. Naast de Catalaanse club tonen Bayern München en Manchester United eveneens interesse in de Atlas Leeuw.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team