Zoeken

Sofyan Amrabat: Barça of niets

31 juli 2023 - 14:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat heeft alleen oog voor Barça. De Marokkaanse middenvelder van Fiorentina zou bereid zijn om te wachten tot de volgende winter- of zomertransferperiode, wanneer zijn contract met de Italiaanse club afloopt, om FC Barcelona te kunnen joinen.

Tijdens een recente talkshow gaf Sofyan Amrabat aan dat hij nog steeds op Barça wacht. Op de vraag of hij jeugdidolen had, antwoordde de Marokkaanse international: "Ik heb geen idolen. Als je wilt praten over voetballers die ik heel graag volgde, zou ik zeggen Xavi en Zidane." De presentator vervolgde: "Dus, als je naar Barça gaat, zal Xavi je coach zijn". "1+1 is 2, toch?", reageerde de Atlas Leeuw enthousiast.

Lees ook: Situatie steeds ingewikkelder voor Sofyan Amrabat

Amrabat doet er alles aan om naar Barça te vertrekken. Na een mislukte transfer in januari en waarschijnlijk ook deze zomer, zou de middenvelder van Fiorentina bereid zijn om te wachten tot het aan het einde van zijn contract met Fiorentina, om zich bij de Blaugrana te kunnen aansluiten.

Lees ook: Zaakwaarnemer Sofyan Amrabat doorbreekt stilte over transfer

FC Barcelona was vastbesloten om de Marokkaanse international te contracteren ter vervanging van Sergio Busquets, en had zelfs onderhandelingen aangegaan met Fiorentina om de 60 miljoen euro van zijn opzegclausule te verlagen. De twee clubs zouden een overeenkomst hebben bereikt voor 20 miljoen euro, maar de interesse van Manchester United in de Marokkaan zou Barça hebben gedwongen zich uit de race terug te trekken en uiteindelijk te kiezen voor Oriol Romeu.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team