Zoeken

Youssef En-Nesyri test positief op Covid-19

31 december 2021 - 11:40 - Sport

©

Youssef En-Nesyri is positief getest op Covid-19. De Marokkaanse aanvaller van FC Sevilla wordt op 3 januari bij de Atlas Leeuwen verwacht om deel te nemen aan de Afrika Cup 2022.

De Marokkaanse international was al afwezig op de eerste dag van de kwalificatiereeks voor het WK-2022 vanwege een blessure. Hij zou zich volgende week maandag bij de Atlas Leeuwen aansluiten om zich voor te bereiden op zijn derde Afrika Cup. Deze vindt plaats in Kameroen van 9 januari tot 6 februari 2022.

Lees ook: Hervé Renard vol lof over Ziyech, Hakimi en En-Nesyri

En-Nesyri nam ook in 2017 in Gabon en in 2019 in Egypte deel aan de Afrika Cup met het Marokkaans elftal. In 2017 scoorde hij één doelpunt tegen Togo en in 2019 scoorde hij twee keer tegen Ivoorkust en Benin.

Lees ook: Waarde Marokkaanse international Youssef En-Nesyri verviervoudigd

Een groot deel van de door Vahid Halilhodzic opgeroepen spelers trainen sinds afgelopen maandag in het Mohammed VI voetbalcomplex in Maamora bij Salé. Alle spelers werden bij hun aankomst op het coronavirus getest en namen dinsdag deel aan hun eerste oefensessie. Dat bericht de Marokkaanse voetbalbond FRMF op zijn website.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team