Zoeken

Yassine Bounou ontkent ruzie met Vahid Halilhodzic

17 februari 2022 - 17:40 - Sport

©

Zijn Vahid Halilhodzic en Yassine Bounou in conflict? Na hardnekkige geruchten die al enkele dagen de ronde doen, besloot de doelman van de Atlas Leeuwen een aantal zaken op te klaren.

In de nasleep van de uitschakeling van Marokko op de Afrika Cup 2022, hebben verschillende geruchten de ronde gedaan over de wens van coach Vahid Halilhodzic om bij de volgende samenkomst van de Atlas Leeuwen, Yassine Bounou niet op te roepen. De Marokkaanse voetbalbond reageerde op deze geruchten en verklaarde dat er geen ruzie is tussen de twee mannen.

Lees ook: Yassine Bounou verkozen tot beste La Liga-doelman

Yassine Bounou bevestigde dit tijdens een virtuele conferentie die door La Liga werd georganiseerd. "Ik sprak over technische problemen die te maken hebben met het gebrek aan afwerking van sommige spelers, zoals de gemiste kans van Nayef Aguerd. Ik verwees niet naar Vahid in mijn uitspraken na de uitschakeling op de Afrika Cup. Mijn woorden zijn verdraaid en ik ben verkeerd begrepen", verklaarde de Marokkaanse international.

Lees ook: Achraf Hakimi heeft uitschakeling Marokko niet verwerkt

Deze verklaringen bewijzen dat Bounou er tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het WK-2022 bij zal zijn. De Atlas Leeuwen spelen op 26 maart in Kinshasa tegen de Democratische Republiek Congo. De terugwedstrijd is drie dagen later in Casablanca gepland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team