Zoeken

Bondscoach zet deur open voor terugkeer Ziyech

1 maart 2022 - 21:00 - Sport

©

Hakim Ziyech zou mogelijk zijn opwachting kunnen maken bij het Marokkaans voetbalelftal. Bondscoach Vahid Halilhodzic heeft de wens uitgesproken om hem weer voor de Atlas Leeuwen te zien spelen.

Vahid Halilhodzic was aanwezig op de tribunes van het Mohammed V Stadion in Casablanca, tijdens de wedstrijd Wydad Casablanca-Zamalek in het kader van de Champions League van de Afrikaanse voetbalbond. Daar kreeg hij opnieuw vragen over zijn ruzie met middenvelder Hakim Ziyech en over de redenen om hem niet te selecteren voor de Africa Cup 2022.

Lees ook: Zo rijk is Marokkaanse international Hakim Ziyech

"Ik wil wel, maar hij niet," zei hij toen hem door een fan gevraagd werd naar de toekomst van de speler in de nationale ploeg. De verklaring van de bondscoach lijkt aan te tonen dat er opnieuw een deur openstaat voor de Marokkaanse international, die intussen heeft besloten een punt te zetten achter zijn internationale carrière.

Lees ook: Hakim Ziyech stopt als Marokkaanse international

Ziyech heeft een maand de tijd om zijn beslissing te heroverwegen en eventueel eind maart deel te nemen aan de play-offs van het Marokkaans elftal voor het WK 2022, tegen de Democratische Republiek Congo.

Bladna.nl