Zoeken

Aanwezigheid Yassine Bounou op oefenduels Marokko onzeker door blessure

13 maart 2023 - 13:00 - Sport

©

Yassine Bounou loopt mogelijk de volgende oefenduels van Marokko onder Walid Regragui mis. De Marokkaanse doelman raakte zondag geblesseerd tijdens een wedstrijd tegen Almeria in het Ramon Sanchez-Pizjuan-stadion.

De Atlas Leeuw botste met Srdan Babic in de 35e minuut. De klap was zo hard dat Bounou op een brancard met een nekkraag het veld verliet. "Bounou verliet het Sánchez-Pijzuán-stadion in een ambulance, nadat hij het veld op een brancard had verlaten", tweette sportjournalist Samuel Silva kort na het incident.

Lees ook: Atlas Leeuw Yassine Bounou blijft schitteren in de Liga

In een verklaring liet Sevilla intussen weten dat Yassine Bounou een medisch onderzoek heeft ondergaan waarbij "eventuele complicaties" zijn uitgesloten. Hij zou "onwel zijn geworden na een harde klap" en zou intussen het ziekenhuis hebben verlaten. Hij herstelt thuis.

Lees ook: Sevilla bereidt zich voor op vertrek Yassine Bounou

Hoelang Bounou afwezig zal zijn is nog niet bekend. De keeper zou door bondscoach Walid Regragui worden opgeroepen voor de twee oefenduels die Marokko op 25 en 28 maart speelt tegen Brazilië in Tanger en Peru in Spanje.

Bladna.nl