Zoeken

WK Qatar: dit zijn de belangrijkste afwezigen op de lijst van Marokko

11 november 2022 - 11:00 - Sport

©

Walid Regragui heeft de lijst van 26 spelers bekendgemaakt die van 20 november tot 18 december zullen deelnemen aan het WK in Qatar. Achraf Hakimi en Hakim Ziyech staan zonder verrassing op de lijst, wat niet het geval is van de broers Ryan en Samy Mmaee en Munir El Haddadi.

Precies 10 dagen voor de aftrap is eindelijk bekend welke Marokkaanse spelers de reis naar Qatar zullen maken. Aanvallers Munir El Haddadi en Ayoub El Kaabi tot de belangrijkste afwezigen, evenals de broers Ryan en Samy Mmaee.

Lees ook: Dit zijn de Marokkaanse spelers die naar WK Qatar gaan (lijst)

Walid Regragui hield tijdens het opstellen van zijn selectie rekening met blessures en de onbeschikbaarheid van sommige spelers zoals Munir El Haddadi. Hij verzekerde dat "er een reservelijst is", maar noemde de namen van de betrokken spelers niet.

Lees ook: WK Qatar: Walid Regragui bespreekt kansen Marokko

Na deze langverwachte beslissing zullen de bondscoach en zijn spelers naar Doha reizen om zich voor te bereiden op de drie wedstrijden van Groep F. De Atlas Leeuwen spelen op 23 november tegen Kroatië, op 27 november tegen België en op 1 december tegen Canada. Zij spelen eerst nog een oefenwedstrijd tegen Georgië op 17 november.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team