Zoeken

Marokko speelt vandaag laatste oefenduel voor WK

17 november 2022 - 16:11 - Sport

©

Een vriendschappelijke wedstrijd en een laatste toets, donderdag speelt het Marokkaanse voetbalelftal een oefeninterland tegen Georgië. De wedstrijd staat gepland voor 17.00 uur in het Sharjah Stadion in de Verenigde Arabische Emiraten. Bondscoach Walid Regragui moet de wedstrijd aangrijpen om de laatste aanpassingen in zijn ploeg door te voeren.

De derde vriendschappelijke wedstrijd in het kader van de voorbereidingen op de Wereldbeker zal nauwlettend gevolgd worden. De Atlas Leeuwen zullen de goede prestaties van de twee vriendschappelijke wedstrijden in september tegen Chili (2-0 overwinning) en tegen Paraguay (0-0) moeten bevestigen.

Lees ook: WK 2022: vliegtuig Atlas Leeuwen prachtig versierd (video)

Walid Regragui moet deze wedstrijd ook aangrijpen om de nieuwe spelers te integreren en de verschillende tactieken te verfijnen. Fans kijken enorm uit naar de wedstrijd op een paar dagen voor de aftrap van het WK. Het oefenduel wordt uitgezonden op Arriyadia om 17 uur Marokkaanse tijd en gespeeld in het stadion van Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees ook: WK-2022: Hakim Ziyech grootste troef van Marokko

De eerste wedstrijd van Marokko op het WK is op 23 november tegen Kroatië. De Atlas Leeuwen spelen daarna in groep F tegen België op 27 november en Canada op 1 december.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team