Zoeken

WK 2022: Atlas Leeuwen in Qatar aangekomen

15 november 2022 - 09:00 - Sport

©

Een Marokkaanse delegatie is zondagavond in Qatar geland, waar de Atlas Leeuwen zullen deelnemen aan de 22ᵉ editie van het wereldkampioenschap voetbal. De eerste zeven spelers zijn nu ter plaatse, hun teamgenoten zijn nog in dienst van hun respectieve clubs en zullen later het elftal aansluiten.

Bij aankomst werd de Marokkaanse delegatie op de luchthaven verwelkomd door de Marokkaanse ambassadeur in Doha, Mohamed Setri, aldus een verklaring van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF). Een groot aantal leden van de Marokkaanse gemeenschap in Qatar bezocht de spelers op hun verblijfplaats, om hen te steunen en aan te moedigen voor de komende wedstrijden.

Lees ook: Noussair Mazraoui loopt net voor WK blessure op

De zeven spelers die al in Doha aanwezig zijn, zijn Ahmed Reda Tagnaouti, Yahya Attiatallah, Yahya Jabrane, Munir El Kajoui, Selim Amallah, Jaouad El Yamiq, Azzedine Ounahi. De delegatie van het nationale team wordt geleid door Abdelmalek Abroune, lid van de raad van bestuur van de FRMF, aldus dezelfde bron.

Lees ook: Spanje tekent cheque van 30 miljoen euro voor Marokko

Ter voorbereiding op de wedstrijden, zal Marokko het komende donderdag in Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten, opnemen tegen zijn Georgische tegenhanger in een vriendschappelijke wedstrijd. De wedstrijd begint om 20.00 uur plaatselijke tijd (17.00 uur Marokkaanse tijd).

Bladna.nl