Zoeken

Nayef Aguerd maanden out door blessure

21 april 2024 - 23:00 - Sport

©

Nayef Aguerd, de Marokkaanse centrale verdediger van West Ham, heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Hij liep donderdagavond tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen (1-1) een blessure op aan zijn enkel.

De Atlas Leeuw moest voor het einde van de eerste helft het veld verlaten. Hij lag duidelijk geblesseerd op het veld en kon niet meer verder. BBC meldt dat de international hevige pijn heeft en nadere onderzoeken moet ondergaan.

Lees ook: West Ham stelt prijs Nayef Aguerd vast, interesse uit Saoedi-Arabië

West Ham hoopt uiteraard dat de blessure meevalt. Maar als de scans ernstige schade uitwijzen, is de kans groot dat Aguerd de rest van het seizoen aan de kant staat. Dat zou betekenen dat hij ook de trainingskampen van het Marokkaans elftal in aanloop van de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zambia en Congo in juni mist.

Lees ook: Saoedische club biedt Nayef Aguerd miljoenencontract aan

De blessure is een nieuwe domper voor Aguerd, die waarschijnlijk aan het einde van het seizoen vertrekt bij West Ham. De 28-jarige verdediger is een gewild speler in Europa en heeft al interesse gekregen van diverse topclubs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team