Zoeken

Walid Regragui bezorgd over kwetsbare Aguerd

25 mei 2024 - 15:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui maakt zich zorgen over de kwetsbaarheid van verdediger Nayef Aguerd. De centrale verdediger is al enkele weken afwezig door blessures en volgt nu een intensief herstelprogramma.

Aguerd kampt sinds zijn terugkeer van de Afrika Cup in Ivoorkust, met tegenvallende prestaties met zijn Engelse club, mede door blessureleed. Hierdoor overweegt West Ham hem te verkopen in de komende transferzomer, mits er een bod van meer dan 25 miljoen euro binnenkomt.

Lees ook: Zware klap voor Nayef Aguerd

Ondanks de interesse van clubs als Al-Fayha uit Saoedi-Arabië, ligt de focus van Walid Regragui op het herstel van Aguerd met het oog op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zambia en Congo in juni. De bondscoach rekent op de verdediger en heeft hem daarom een strikt trainingsprogramma laten volgen in het Mohammed VI voetbalcomplex.

Lees ook: Nayef Aguerd maanden out door blessure

Nayef Aguerd zal hard moeten werken om zijn vorm en ritme terug te vinden voor de cruciale duels. De WK-kwalificatie is van groot belang voor Marokko, dat zich wil plaatsen voor het toernooi dat in 2026 in de Verenigde Staten, Mexico en Canada zal plaatsvinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team