Zoeken

Walid Regragui roept spelers eerder op dan gepland

20 april 2024 - 20:45 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui heeft besloten om de datum van de bijeenkomst van de Atlas Leeuwen vervroegen in aanloop naar de cruciale WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zambia en Congo. De wedstrijden, die tellen voor de kwalificatie voor het WK 2026, vinden plaats op 3 en 10 juni.

Vanwege de Europese competities die tot half mei doorgaan, heeft Regragui de datum van de bijeenkomst van de Atlas Leeuwen vervroegd van 3 juni naar 1 juni. De Marokkaanse bondscoach heeft zijn fysieke trainer, Eduardo Domínguez, gevraagd om een intensief programma op te stellen voor de Marokkaanse spelers die in de Europese competities uitkomen.

Lees ook: Marokko-team: deze spelers hopen op oproep van Walid Regragui

Sofyan Amrabat mist de wedstrijd tegen Zambia op 3 juni in Marokko vanwege een schorsing van één wedstrijd na zijn rode kaart in de achtste finales van de Afrika Cup 2023 tegen Zuid-Afrika.

Lees ook: Walid Regragui puzzelt met selectie

Op 10 juni nemen Achraf Hakimi en zijn teamgenoten het in Brazzaville op tegen Congo. Walid Regragui is nog steeds bezig met het finetunen van zijn selectie voor deze twee cruciale wedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team