Zoeken

Atlas Leeuwen: Walid Regragui staat voor moeilijke keuze

25 mei 2024 - 10:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui heeft de bekendmaking van de selectie voor de aankomende WK-kwalificatiewedstrijden uitgesteld. De Atlas Leeuwen nemen het in juni op tegen Zambia en Congo, maar de selectie wordt pas volgende week bekendgemaakt.

De vertraging is te wijten aan de drukke clubagenda van veel potentiële selectiespelers. Zo spelen Achraf Hakimi (PSG), Sofyan Amrabat (Manchester United) en Amine Adli (Leverkusen) dit weekend allemaal een belangrijke finale met hun respectievelijke clubs. Ook Soufiane Rahimi (Al Ain) en Reda Slim (Al Ahly) komen nog in actie in de continentale clubcompetities.

Lees ook: WK 2026: waar en wanneer de wedstrijd Marokko-Zambia bekijken?

Walid Regragui wil alle spelers de kans geven om zich te bewijzen en kiest daarom pas na afloop van deze finales zijn definitieve selectie. De bondscoach beseft dat dit een risico met zich meebrengt, maar hij is ervan overtuigd dat hij de juiste keuze zal maken.

Lees ook: Kwalificatie WK-2026: Walid Regragui heeft luxe-probleem

De Marokkaanse fans zullen dus nog even moeten wachten om te weten wie hun land zullen vertegenwoordigen in de cruciale duels tegen Zambia en Congo. De verwachting is dat Walid Regragui een sterke selectie zal oproepen, met veel talentvolle spelers die de ambitie hebben om zich te plaatsen voor het WK 2026 in Noord-Amerika.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team