Zoeken

Marokko-team: deze spelers hopen op oproep van Walid Regragui

15 april 2024 - 13:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui is druk bezig met het samenstellen van zijn selectie voor de twee cruciale WK-kwalificatiewedstrijden in juni tegen Zambia en Congo. Sommige spelers van de Atlas Leeuwen hopen vurig op een oproep.

Regragui twijfelt nog over de selectie van spelers die momenteel niet actief zijn in hun club, zoals Noussair Mazraoui. Ondertussen wachten anderen met spanning op een oproep van de bondscoach. Dit geldt bijvoorbeeld voor Mourad Batna (Al-Fateh Sports Club) en Mohamed Fouzair (Al-Raed), die onlangs zijn teleurstelling uitte omdat hij niet werd opgeroepen voor de nationale ploeg.

Lees ook: Walid Regragui puzzelt met selectie

Ook Ismail Kandouss, verdediger van Gent in België, begrijpt niet waarom hij constant wordt genegeerd door Walid Regragui, ondanks zijn goede prestaties bij zijn club. De Marokkaanse bondscoach heeft ook geen beroep gedaan op middenvelder Fayçal Fajr van Al Wehda en aanvaller Ryan Mmaee van Stoke City, ondanks zijn veelbelovende debuut voor de Atlas Leeuwen onder oud-bondscoach Vahid Halilhodžić. Mmaee is door een blessure uitgeschakeld tot het einde van het seizoen.

Lees ook: Marokkaans elftal: Noussair Mazraoui wil verandering

Marokko neemt het op 7 juni thuis op tegen Zambia, waarna op 11 juni de confrontatie met Congo in Brazzaville volgt in het kader van de WK-kwalificatie 2026. De Marokkaanse ploeg bereidt zich ook voor op de volgende Afrika Cup, die in 2025 in Marokko wordt gehouden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team