Zoeken

Walid Regragui rechtvaardigt gelijkspel tegen Kroatië

24 november 2022 - 11:00 - Sport

©

De Atlas Leeuwen speelden woensdag op het WK gelijk tegen Kroatië (0-0). Ze lieten daarbij een solide prestatie zien op het vlak van de verdediging. Bondscoach Walid Regragui vindt dit resultaat goed genoeg.

In een verklaring na de wedstrijd zegt de bondscoach tevreden te zijn met de score en verzekert hij dat de gemaakte fouten in de volgende wedstrijd zullen worden gecorrigeerd.

Lees ook: Marokko-Kroatië: de vuurdoop van Walid Regragui

"Eerlijk, we stonden tegenover een heel goed team. Ze hebben een zeer sterk middenveld. We probeerden een blok te vormen, maar misschien respecteerden we hen soms te veel. We waren ook moe op het einde, maar het is een goed resultaat," aldus Walid Regragui.

"We zitten nog steeds in de race. Al is het wel jammer dat we de paar kansen die we hadden, niet hebben benut. We maakten ook veel technische fouten in het midden. We hebben nu vier dagen om daaraan te werken en om te recupereren", voegt de bondscoach eraan toe.

Lees ook: Marokko speelt gelijk tegen Kroatië op WK

Komende zondag zullen Hakim Ziyech en zijn teamgenoten hun beste beentje moeten voorzetten in de wedstrijd tegen België.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team