Zoeken

Marokko-Canada: beslissende wedstrijd voor de Atlas Leeuwen

1 december 2022 - 12:00 - Sport

©

Walid Regragui, bondscoach van Marokko, vertelde woensdag op een persconferentie dat Marokko donderdag een beslissende wedstrijd tegen Canada zal spelen. De Atlas Leeuwen willen alle prognoses onderuithalen en zich plaatsen voor de tweede ronde van het WK 2022 in Qatar.

Walid Regragui hield samen met Bilal El Khanouss de traditionele pre-wedstrijdconferentie. Hij beseft wat er op het spel staat en hij realiseert zich dat Marokko zich vandaag geen fout kan veroorloven. De wedstrijd tegen een Canadese ploeg die na de diskwalificatie niets te verliezen heeft, is bijzonder moeilijk volgens de bondscoach. Dit duel is een "finale voor ons", stelde de coach met nadruk.

Lees ook: Na de overwinning van Marokko op België komt de harde realiteit

Zelfs onder druk blijft Walid Regragui optimistisch en vol zelfvertrouwen. "We spelen om te winnen. Een gelijkspel nastreven is een nederlaag", benadrukte de coach. "Onze plannen zullen worden uitgevoerd. We gaan spelen tegen een team dat de eerste beker in zijn geschiedenis wil winnen en erg bevrijdend zal uitpakken," voegde hij eraan toe.

Lees ook: Marokko verslaat België op WK-Qatar

Walid Regragui rekent op de fans en de familie van de spelers om hun motivatie te vergroten. Hij is ervan overtuigd dat deze strategie zal werken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team