Zoeken

Wail Karroumi, nieuw Marokkaans kickbokstalent bij ONE Championship

18 augustus 2023 - 18:00 - Sport

©

Wail Karroumi, voormalig Marokkaanse vechter van de Nederlandse vechtsportorganisatie Enfusion, zal deze vrijdag, tijdens de 29e editie van "ONE Friday Fights", zijn eerste stappen in de competitie zetten.

Het gevecht vindt plaats in het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand, waar Karroumi het opneemt tegen de Rus Elbrus Osmanov in de bantamgewicht categorie. Vermeldenswaardig is dat de Marokkaan zich op dit gevecht heeft voorbereid bij Tiger Muay Thai in Thailand.

Lees ook: Kickbokser Tyjani Beztati verdedigt zaterdag titel (video)

Osmanov is geen nieuwkomer in het ONE Championship. De 22-jarige vechter heeft al twee overwinningen behaald, waaronder één tegen Paedsanlek PK Saenchai op knockout. Meerdere andere Marokkanen namen in het verleden deel aan de "ONE Friday Fights", waaronder Ilias Ennahachi, Mohammed Boutasaa en Mohammed Hanoun.

Lees ook: Abu Azaitar, de terugkeer van "Captain Morocco" in de octagon

Voor vechtsportliefhebbers wordt "ONE Friday Fights" elke vrijdag uitgezonden op BeIN Sports voor de MENA-regio. Naast kickboksgevechten biedt ONE Championship ook Muay Thai, Mixed Martial Arts en Grappling gevechten. Een van de Marokkaanse talenten van het kickboksevenement is Joseph Lasiri, de huidige kampioen van de ONE Strawweight Muay Thai.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team