Zoeken

Vrouw Saad Lamjarred geeft update over haar man

15 april 2023 - 12:00 - Cultuur

©

Ghita El Allaki, de vrouw van Saad Lamjarred, heeft nieuws over haar man gedeeld via haar Instagram-account. Ghita publiceerde een story over de toestand van de Marokkaanse zanger die sinds enkele maanden in een Parijse gevangenis wordt vastgehouden.

De jonge vrouw publiceerde een foto waarop ze te zien is in de armen van haar echtgenoot met het volgende bericht: "We zijn blij omdat we vandaag hebben vernomen dat het goed met je gaat en dat je in goede gezondheid verkeert".

Lees ook: Ghita El Allaki deelt ontroerend bericht voor haar man Saad Lamjarred

Saad Lamjarred vierde afgelopen vrijdag zijn 38e verjaardag achter de tralies in een gevangenis in Parijs. Verschillende artiesten hebben hem hun steun betuigt op hun sociale media-accounts. Onder hen Ibtissam Tiskat, Hatim Ammor en Zouhair Bahaoui.

Lees ook: Saad Lamjarred in beroep tegen veroordeling voor verkrachting

Saad Lamjarred werd op 24 februari veroordeeld voor de verkrachting van de Franse Laura Prioul in een hotel in Parijs. Hij werd schuldig bevonden van verkrachting met geweld en werd tot zes jaar gevangenisstraf veroordeeld. De zaak moet nog in hoger beroep worden behandeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team