Zoeken

Boycotcampagne tegen artiesten die Saad Lamjarred steunen

28 februari 2023 - 21:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred heeft de steun gekregen van verschillende artiesten na zijn veroordeling in Frankrijk tot 6 jaar gevangenisstraf wegens verkrachting. Op sociale media is een boycotcampagne gestart tegen deze artiesten.

Naast fans en de vrouw van de zanger hebben verschillende Marokkaanse en buitenlandse beroemdheden openlijk hun steun betuigd aan Saad Lamjarred, waarbij ze hem veel moed toewensen in deze moeilijke periode en Allah smeken hem genade te schenken, bericht H24infos.

Lees ook: Dounia Batma steunt Saad Lamjarred na veroordeling

Deze steunberichten worden echter niet door alle internetgebruikers goed ontvangen, en sommigen hebben opgeroepen tot een boycot van deze artiesten. Ze begrijpen niet hoe ze een man kunnen steunen die veroordeeld is voor verkrachting. "We willen ze niet op televisie zien", zeggen de initiatiefnemers van de boycotcampagne. Zij roepen ook hun sponsors op om alle samenwerking stop te zetten.

Lees ook: Saad Lamjarred veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf

Na het vonnis van de rechtbank in Parijs hebben de advocaten van Saad Lamjarred aangekondigd in beroep te gaan, met het risico dat Saad Lamjarred een zwaardere straf krijgt.

Bladna.nl