Zoeken

Dronken Marokkaanse met kinderen aangehouden op straat in Spanje

3 december 2022 - 17:00 - Marokkanen in het buitenland

©

In Valencia heeft de Nationale Politie afgelopen zaterdag een dronken 37-jarige Marokkaanse vrouw gearresteerd. Zonder naar de voertuigen om te kijken stak ze met haar twee kinderen in een kinderwagen bij rood licht de rijbaan over. Ze wordt vervolgd voor het verwaarlozen van minderjarigen en het beledigen van agenten.

Volgens meerdere getuigen was de Marokkaanse vrouw zichtbaar dronken. Zonder zich aan de verkeersregels te houden, liep ze door de straten van Valencia met haar twee kinderen in een kinderwagen. Ze stak over bij rood en dwong auto’s te remmen om te voorkomen dat de kinderen zouden worden aangereden, aldus Ok Diario.

Lees ook: Marokkaanse rijdt 7 kilometer in verkeerde richting om geen tol te betalen in Madrid (video)

De agenten merkten bij hun aankomst dat de vrouw tegen muren en winkelruiten aanleunde om niet te vallen. Toen ze haar aanspraken, begon ze te schelden en toonde ze haar intentie om hen te belagen door haar hand op te steken, aldus het politierapport.

De vrouw weigerde het telefoonnummer van een familielid te geven om voor de kinderen te zorgen. Aanvankelijk weigerde ze mee te werken, maar gaf uiteindelijk het nummer van de vader aan wie de kinderen werden toevertrouwd.

Lees ook: Dronken Marokkaan zorgt voor onrust in kerk tijdens kerstmis

Er werd ook vastgesteld dat de kinderen in een verwaarloosde toestand verkeerden en dat zij vuile kleren droegen. De vrouw werd gearresteerd voor verwaarlozing van minderjarigen. Verder werd ze beschuldigd van het beledigen en slaan van agenten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team