Zoeken

Vrouw en minnaars opgepakt na sextape-chantage in Safi

27 maart 2022 - 15:00 - Marokko

©

De gendarmerie van Bouguedra, in de provincie Safi, heeft een getrouwde vrouw en haar twee minnaars gearresteerd, nadat ze haar echtgenoot, een vermogend man, probeerde te chanteren met een "seksvideo".

Het begon allemaal met een ontmoeting tussen de 20-jarige vrouw met een 4-jarige dochter, en de eigenaar van een boekhandel. De vrouw klaagde over de seksuele impotentie van haar man en begon een relatie met de boekhandelaar, waarbij ze vaak gefilmde seks hadden in het bijzijn van het meisje. De jonge vrouw werd later ook verliefd op de vriend van de boekhandelaar, met wie zij ook gefilmde seks had in het bijzijn van haar dochter.

Lees ook: Minnaars op heterdaad betrapt in rechtbank Marrakech

De getrouwde vrouw besloot haar man te chanteren met de medeplichtigheid van haar twee minnaars. De boekhandelaar nam contact op met haar man en stuurde hem een compromitterende foto van haar. Vervolgens dreigde hij de foto vrij te geven en vroeg een groot geldbedrag om dat niet te doen. Maar de echtgenoot stapte meteen naar de gendarmerie van Bouguedra om een klacht in te dienen.

Lees ook: Overspel reden voor bloedbad Settat

De rechercheurs slaagden er snel in de chanterende boekhandelaar te lokaliseren via zijn telefoonnummer en hem te arresteren, samen met de overspelige vrouw. Tijdens hun verhoor leidden ze de gendarmes naar de vriend van de boekhandelaar. Ook hij werd gearresteerd. Ze werden allen afgelopen weekend voorgeleid aan de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg in Safi. De drie verdachten worden onder arrest vervolgd wegens overspel, verspreiding van video’s met seksuele connotaties en chantage.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team