Zoeken

Marrakech: verpleger verdacht van seksueel misbruik patiënt

19 februari 2022 - 16:20 - Marokko

©

Een verpleger in opleiding staat in Marokko terecht op verdenking van het lastigvallen en seksueel misbruiken van een getrouwde vrouw in een openbaar ziekenhuis in Marrakech.

Het incident vond plaats op 10 februari in een kliniek in Marrakech. Een getrouwde vrouw zou naar het ziekenhuis zijn gegaan om condooms voor haar man te kopen. De verpleegster waar ze gewoonlijk mee contact had was afwezig. Toen zij het gebouw verliet, werd zij benaderd door een verpleger van rond de 20, die vroeg waarom zij gekomen was, meldt Al Ahdath Al Maghribia.

Lees ook: Marokko: man aangehouden voor aanranding verpleegster met corona

De vrouw vertelde de reden van haar bezoek waar de verdachte haar naar de wachtkamer stuurde. Toe deze leeg was, nam de verpleger in opleiding de getrouwde vrouw mee naar het kantoor van de de afdelingschef. Hij sloot de deur en gaf haar de gevraagde condooms, alvorens haar enkele ongemakkelijke vragen te stellen, onder andere over hoe vaak ze seks had met haar man. De vrouw probeerde de vragen te omzeilen en verwees naar haar reumatische klachten. De jongeman greep haar toen vast en randde haar aan.

Lees ook: Marokkaan doet zich voor als verpleger om ziekenhuispatiënten te verkrachten

Het slachtoffer keerde terug naar huis en vertelde haar man over het voorval. Samen deden ze aangifte bij de politie. De verdachte is gearresteerd en heeft de feiten bekend. Maandag hebben leden van de gerechtelijke politie in Marrakech hem onder arrest doorverwezen naar de procureur des Konings bij het Hof van beroep in de stad.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team