Zoeken

Voorwaarden van bondscoach Vahid voor terugkeer van Noussair Mazraoui

21 november 2021 - 10:40 - Sport

©

Met nog maar enkele weken te gaan voor de deelname van Marokko aan het Afrikaans kampioenschap voetbal, is Vahid Halilhodzic bereid de Marokkaanse international Noussair Mazraoui terug te laten keren. Maar de bondscoach heeft voorwaarden.

Noussair Mazraoui zal sneller dan verwacht terugkeren in de nationale ploeg. Het conflict tussen de rechtervleugelverdediger van Ajax en Vahid Halilhodzic, lijkt opgelost te worden. Volgens het dagblad Assabah zal Mazraoui aanwezig zijn op de volgende Afrika Cup, dat tussen januari en februari 2022 in Kameroen zal worden gespeeld.

Lees ook: Noussair Mazraoui: veel aandacht van grote clubs, genegeerd door Vahid Halilhodzic

Bondscoach Vahid Halilhodzic zou geen bezwaar hebben tegen de terugkeer van Mazraoui in de nationale ploeg. Hij stelt enkel als voorwaarde dat hij tijdens de training discipline en ernst aan de dag legt.

Lees ook: Noussair Mazraoui wil terugkeren in Marokkaans elftal

De terugkeer van Hakim Ziyech is een ander verhaal. De coach verklaarde dat dit dossier voor hem gesloten was en daar lijkt voorlopig geen verandering in te komen. Het conflict tussen Ziyech en Vahid is veel ernstiger en de oplossing ervan hangt af van de bemiddeling van de voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF) en het nationale selectiecomité.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team