Zoeken

Noussair Mazraoui keert terug in het Marokkaans elftal

25 november 2021 - 10:20 - Sport

©

Noussair Mazraoui, die een tijdje afwezig was bij Atlas Leeuwen, zou kunnen terugkeren en op de lijst staan ​​van spelers die zullen deelnemen aan de Afrika Cup in Kameroen.

De Mazraoui-Vahid Halilhodzic-crisis kan tot het verleden behoren nadat er de afgelopen maanden genoeg inkt is verspild. De tweede beschuldigt de eerste van het boycotten van een training en een wedstrijd. De Atlas Leeuw beweerde fysiek niet in orde te zijn meldt Snrtnews.

Lees ook: Mazraoui verbreekt stilte over geschil met bondscoach Marokko

In een recent interview ontkende de speler van Ajax Amsterdam de aantijgingen van de coach volledig en zei dat hij boos op hem was omdat hij weigerde water te drinken tijdens de laatste training die hij bijwoonde met het Marokkaans elftal. Gelukkig evolueert deze zaak naar een mogelijke oplossing.

Hakim Ziyech, de rechtsback van Chelsea, blijft voorlopig disciplinair ontslagen. Alles zou klaar zijn voor zijn terugkeer, vooral omdat de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond heeft aangeboden om op te treden als tussenpersoon om de vrede te herstellen, zodat het team zich kan concentreren op de komende competities.

Lees ook: Voorwaarden van bondscoach Vahid voor terugkeer van Noussair Mazraoui

Na een goed seizoen bij Ajax (4 goals en 4 assists) heeft Mazraoui alle kansen om terug te keren naar de nationale ploeg. Bondscoach Vahid Halilhodzic zou openstaan voor alle mogelijkheden die hem aangaan, wat niet het geval is voor Ziyech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team