Zoeken

Noussair Mazraoui wil terugkeren in Marokkaans elftal

23 september 2021 - 18:00 - Sport

©

Noussair Mazraoui, de Marokkaanse rechtsback van Ajax Amsterdam, heeft moeite om te aanvaarden dat hij niet werd opgeroepen voor de nationale ploeg. Hij maakt deel uit van de spelers die Vahid Halilhodzic niet heeft opgeroepen om deel te nemen aan de kwalificatiewedstrijden van de Atlas Leeuwen.

Noussair Mazraoui is één van de spelers die de bondscoach niet heeft opgeroepen, gezien hun gebrekkige prestaties op clubniveau. Maar de speler lijkt de laatste tijd in topvorm te zijn, vooral aan het begin van het seizoen waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 2 assists in 6 gespeelde Eredivisie-wedstrijden.

Lees ook: Vahid Halilhodzic verandert aanpak Marokkaanse spelers

Gevraagd naar zijn toekomst bij het Marokkaans elftal, uitte Noussair Mazraoui zijn bitterheid over de uitsluiting. "De coach wil me niet in de nationale ploeg. Maar ik ben geen moeilijk persoon. Ik laat de beslissing over aan de coach, zolang hij maar de juiste keuzes maakt in het belang van de nationale ploeg," zegt hij.

"Het doet pijn in mijn hart, vooral omdat ik ervoor heb gekozen om voor mijn land en voor de Marokkaanse supporters te spelen, het was mijn eerste en enige keuze. Maar als een coach me dat ontneemt, kan ik zeggen of doen wat ik wil, het zal niets veranderen," voegt de speler eraan toe.

Lees ook: Noussair Mazraoui bij Arsenal aangekondigd

Hij benadrukt dat hij bereid is het shirt te dragen als Vahid Halilhodzic dat nuttig acht. "Het is gewoon verontrustend dat ik word buitengesloten zonder enige uitleg", aldus de Marokkaanse international.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team