Zoeken

Marokko-Mali (U17): om hoe laat en op welke zender?

14 mei 2023 - 11:47 - Sport

©

Het Marokkaanse voetbalelftal onder 17 jaar speelt vanavond tegen het Malinese team in de halve finale van de Afrika Cup U17, dat momenteel plaatsvindt in Algerije. De wedstrijd wordt live uitgezonden om 20.00 uur.

De coach van de Atlaswelpen, Saïd Chiba, heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd zijn vertrouwen uitgesproken in zijn jonge spelers. Hij verklaarde dat ze zich volledig richten op hun missie om het jeugdkampioenschap te winnen. Chiba erkent dat het Malinese team sterk is, maar stelt dat hij de tegenstander zorgvuldig heeft geanalyseerd tijdens een oefenduel voorafgaand aan de Afrika Cup U17.

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Algerije: 1-2-3: Nul!

"Mali is een sterk team, maar ik ben ervan overtuigd dat we gebruik kunnen maken van onze sterke momenten om de voorsprong te nemen", zei Chiba, eraan toevoegend dat het team "goed voorbereid" is op deze uitdaging en dat de jonge Atlas Leeuwen klaar zijn om te brullen.

Om welk uur is de halve finale van de Afrika Cup U17 te zien?

De wedstrijd tussen de twee teams is gepland voor zondag 14 mei om 20.00 uur (Marokkaanse tijd), of 21.00 uur in België en Nederland.

Op welke zender is Mali-Marokko live te zien?

In Marokko wordt de wedstrijd live uitgezonden op TNT-zender Arryadia om 20.00 uur. Voor andere landen is het mogelijk om deze wedstrijd live te bekijken op het YouTube-kanaal van de Afrikaanse voetbalbond CAF:

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team