Zoeken

WK-U17 wedstrijd Marokko-Mali: om hoe laat en op welke zender?

25 november 2023 - 09:00 - Sport

©

Het Marokkaanse elftal onder 17 jaar heeft zich gekwalificeerd voor de kwartfinales van het U17-wereldkampioenschap, na een overwinning tegen Iran in de achtste finale (1-1, 4-1). Deze zaterdag treffen de jonge Atlas Leeuwen Mali, een krachtige tegenstander.

Net als hun oudere collega’s op het WK 2022 in Qatar, die de halve finale bereikten, hebben de jonge spelers van coach Saïd Chiba hun zinnen gezet op de halve finale van het U17 Wereldkampioenschap. "Deze jonge spelers verdienen onze oprechte felicitaties. Ze hebben vandaag grote volwassenheid getoond, want het is op deze leeftijd moeilijk om een lange tijd een spelplan te volgen. We wisten dat de wedstrijd fysiek veeleisend zou zijn", verklaarde de Marokkaanse U17-coach na de overwinning op Iran.

Lees ook: WK-U17: Marokko verslaat Iran in spannende penaltyreeks

De spelers kijken uit naar de wedstrijd van zaterdag met kalmte en dezelfde winnaarsmentaliteit. "We beginnen de wedstrijd tegen Mali met dezelfde instelling. Het is een andere wedstrijd en vereist specifieke voorbereiding. Hopelijk zullen de spelers voldoende rust krijgen in de komende drie dagen", voegde Saïd Chiba toe.

Lees ook: WK-U17: Marokko triomfeert en kwalificeert zich

De wedstrijd Marokko-Mali staat gepland voor zaterdag 25 november om 13.00 uur (Marokkaanse tijd). Het duel wordt live uitgezonden op Arryadia, beIN Sports en het kanaal van de FIFA.

Bladna.nl