Zoeken

Marokko-Senegal (U17): waar en om hoe laat is de wedstrijd live te zien?

19 mei 2023 - 10:05 - Sport

©

In de finale van de Afrika Cup U17, komt het Marokkaanse nationale team tegenover het Senegalese team te staan. De wedstrijd staat gepland op vrijdag 19 mei 2023 en zal plaatsvinden in het Nelson Mandela Stadion in Algiers.

De spelers van trainer Said Chiba hebben hun plaats in de finale van de CAN U17 verdiend door in de halve finale de Malinese selectie te verslaan (0-0 / strafschoppenserie 6-5). Naast het bereiken van de finale kwalificeerde het Marokkaans elftal zich ook, voor de tweede keer in zijn geschiedenis, voor het volgende WK in dezelfde categorie, dat ook dit jaar plaatsvindt.

Lees ook: Said Chiba (U17): "Mijn spelers hebben gevochten als ware kampioenen"

De wedstrijd tussen Marokko en Senegal begint om 22 uur in het Nelson Mandela Stadion in Algiers. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Arriyadia TV in DTT versie, alsook op beIN Sports HD4. De wedstrijd wordt eveneens uitgezonden op het YouTube-kanaal van de Afrikaanse voetbalbond.

Lees ook: Marokko in finale Afrika Cup U17 na zege op Mali

De scheidsrechterscommissie van de Afrikaanse voetbalbond heeft ook de namen bekendgemaakt van de scheidsrechters die de finale zullen arbitreren. Mbiame Tanguy uit Gabon is aangewezen als hoofdscheidsrechter. Hij zal worden bijgestaan door Chikotesha Diana uit Zambia als hoofdassistent en Fanta Idrissa Koné uit Mali als assistent.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team