Zoeken

Walid Regragui door de ogen van zijn vader (video)

2 december 2022 - 20:00 - Sport

©

De doorbraak van Marokko in Qatar heeft de Marokkaanse fans blij gemaakt, maar ook mensen die dicht bij de Marokkaanse delegatie staan zijn verheugd. Dat is ook het geval van de vader van bondscoach Walid Regragui, die overloopt van trots sinds zijn zoon is aangesteld aan het hoofd van de nationale ploeg.

In gesprek met de website Al Omk zegt Mohamed Regragui dat hij niet verbaasd is over de prestaties van zijn zoon. Hij vertelt dat hij de carrière van Walid op de voet heeft gevolgd en zegt blij te zijn met zijn prestaties als voetballer en sinds enige tijd ook als coach van de Atlas Leeuwen.

Lees ook: Marokko verslaat België op WK-Qatar

De jonge Walid werd tijdens een wedstrijd met Toulouse gespot door Henri Michel, de voormalige coach van het Marokkaanse voetbalelftal. Hij werd opgeroepen voor de Afrika Cup in Tunesië in 2004. Hij heeft bijgedragen tot de mooie dagen van het Marokkaanse voetbal tot zijn pensioen.

Lees ook: Marokko verslaat Canada en gaat door naar 8e finale

Walid Regragui bleef gepassioneerd door voetbal en besloot een opleiding tot technisch coach te volgen. Hij volgde die opleiding in Frankrijk en mocht twee clubs leiden alvorens hij werd opgeroepen om Vahid Halilhodzic te vervangen bij de Atlas Leeuwen. In korte tijd heeft hij grote dingen bereikt. Vader Mohamed Regragui is enorm trots op de prestaties van Marokko tegen Kroatië en hun verbluffende overwinning tegen België en Canada in Qatar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team