Zoeken

Na de overwinning van Marokko op België komt de harde realiteit

30 november 2022 - 08:00 - Sport

©

Walid Regragui was tevreden over de prestaties van zijn spelers in de wedstrijd tussen Marokko en België op de tweede speeldag van Groep F op het WK 2022 in Qatar. Maar hij is ook bezorgd.

"Ik ben zeer tevreden omdat we weten welke richting we op willen. Het probleem is dat we bij dit soort spel een keuze moeten maken tussen het spektakel en het bereiken van onze doelen. We hebben een hecht teamblok waar iedereen zich voor inzet. We hebben goede spelers waarmee we op elk moment grote dingen kunnen bereiken. Dat is het geluk van grote teams. We zeggen niet dat we een groot team zijn, maar het zal moeilijk zijn om ons te verslaan op dit WK," vertelde de coach van de Atlas Leeuwen aan beIN sport.

Lees ook: Marokko verslaat België op WK-Qatar

Walid Regragui bedankte de Marokkaanse fans voor de uitzinnige en 100% Marokkaanse sfeer die zondag in het Al-Thumama Stadion heerste. "Ik zeg altijd tegen degenen die Wydad en Raja niet kennen dat het ingewikkeld is om in Casablanca te winnen. Ze kwamen allemaal omdat ze van hun land houden. Zij hebben ons geholpen om dit te bereiken."

Lees ook: Aboukhlal kreeg 150.000 nieuwe volgers op Instagram na WK-doelpunt

Na de euforie komt de harde realiteit. Sommige spelers zijn geblesseerd. "Het probleem is nu hoe we omgaan met blessures. We hebben veel geblesseerde spelers. Kunnen we het volhouden?" vroeg de coach van het Marokkaanse team zich af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team