Zoeken

Voetbal: kwalificatiewedstrijd Marokko-Mauritanië vandaag

26 maart 2021 - 11:20 - Sport

©

Marokko speelt deze vrijdag 26 maart 2021 een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup 2022 tegen Mauritanië. De wedstrijd wordt in Nouakchott gespeeld.

De spelers van bondscoach Vahid Halilhodzic zijn woensdag vanuit Rabat naar Nouakchott vertrokken. Bij hun aankomst werd het Marokkaans elftal verwelkomd door meerder Marokkaanse diplomaten en leden van de Marokkaanse voetbalbond FRMF die zich in Mauritanië bevinden om het verblijf van het elftal te organiseren.

Donderdag vond een derde en laatste oefensessie plaats in het Cheikha Ould Boïdiya stadion in Nouakchott. De wedstrijd van vandaag wordt in hetzelfde stadion gespeeld.

Van de 24 opgeroepen Marokkaanse internationals zijn enkel Nabil Dirar en Achraf Laazar afwezig. Reden daarvan is het reisverbod dat door België en Groot-Brittannië werd opgelegd. Op de training van donderdag waren ook nieuwe spelers aanwezig, met name Adam Masina en Munir El Haddadi. Dat bericht Al Massae.

De Atlas Leeuwen staan op de eerste plaats in poule E met 10 punten. Daarna volgen Mauritanië (5 punten), Burundi (4 punten) en Centraal-Afrika (3 punten). Marokko heeft 1 punt nodig om zich te kwalificeren voor de Afrika Cup 2022 die in Kameroen plaats zal vinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team