Zoeken

Voetbal: India inspireert zich op Marokkaans elftal

29 mei 2023 - 20:45 - Sport

©

De succesvolle deelname van het Marokkaans voetbalelftal aan het WK-2022 in Qatar, heeft indruk gemaakt. Dit geldt ook voor de aanvoerder van het Indiase team, die de Atlas Leeuwen als voorbeeld wil nemen voor de komende internationale wedstrijden van zijn elftal.

Marokko heeft gerenommeerde teams zoals België, Spanje en Portugal verslagen en bereikte dankzij deze overwinningen de halve finales van het WK in Qatar. Dit succes inspireert Sunil Chhetri, de aanvoerder van het Indiase team, tijdens de voorbereiding op de AFC Asian Cup.

Lees ook: Sportcommentator Nico Cantor aan Sofyan Amrabat: "Allah y rhem l’walidin!"

Met sterke tegenstanders zoals Australië, Syrië en Oezbekistan, die allemaal hoger geklasseerd zijn in de FIFA-wereldranglijst, zoekt het Indiase team inspiratie bij Marokko.

Lees ook: Adel Taarabt bekritiseert Walid Regragui en de Atlas Leeuwen

"In het moderne voetbal hebben veel teams die als underdogs worden beschouwd ons laten zien wat ze kunnen. Een naam die me te binnen schiet, is Marokko. Als je een goed team bent, kun je het andere teams moeilijk maken. Dat is ons eerste doel. Op papier lijkt het iets moeilijker dan de vorige keer", aldus Chhetri tijdens een persconferentie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team