Zoeken

Video gehandicapte honden op strand raakt Marokkanen

18 juli 2022 - 19:40 - Marokko

©

Sally Kadaoui is de eigenares van een asiel voor honden en andere zwerfdieren, SFT Animal Sanctuary, in Tanger. Onlangs plaatste zij een video op Facebook van een dagje aan zee met gehandicapte honden in hun rolstoel. De video veroorzaakte een stortvloed van reacties van internetgebruikers.

De video, die op de Facebook-pagina van het SFT Animal Sanctuary is geplaatst, toont honden in rolstoelen die zich amuseren in het water op het strand. Het filmpje werd met het volgende onderschrift verspreid: "Training met de babies... Help ons ons werk voort te zetten en hen in de SFT-familie te houden".

Lees ook: Marokkaanse organisaties zetten zich in voor 3 miljoen zwerfhonden

Veel internetgebruikers reageerden verheugd op de foto’s en lieten ontroerende commentaren achter. "Zelfs gehandicapte honden hebben het recht om te leven en met liefde en zorg behandeld te worden," schreef één van hen. "Als je ze de liefde en aandacht geeft die ze nodig hebben, kunnen ze echt een fantastisch leven hebben," reageerde een ander.

Lees ook: Marrakech bouwt asiel voor zwerfhonden

Sally Kadaoui, 48 jaar, is van het Verenigd Koninkrijk naar Tanger verhuisd. Daar heeft zij een opvangcentrum voor zwerfhonden en andere in de steek gelaten dieren opgericht. Het centrum herbergt momenteel meer dan 600 dieren, waaronder 15 rolstoelgebruikers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team