Zoeken

Marokkaanse oudtante (25) gaat viraal op TikTok

14 augustus 2022 - 19:20 - Marokko

©

Syria Bouker, een 25-jarige Marokkaanse vrouw, vertelt in een video op TikTok hoe ze oudtante werd van een 16-jarig meisje. Het verhaal gaat viraal op het sociale medium.

In een korte video met haar kleinnichtje, vraagt Syria Bouker aan haar volgers: "Weten jullie wie dit meisje achter mij is? Dan vraagt ze aan de tiener: "Wie ben ik? En zij antwoordt, "Mijn oudtante," met een brede glimlach. Syria legt uit hoe ze op 25-jarige leeftijd oudtante is geworden. "Ik ben haar oudtante, zij is niet mijn nichtje, zij is de dochter van mijn neef, dat wil zeggen dat mijn broer een zoon heeft die de vader is van dit meisje," legt de vlogster uit in haar video.

Lees ook: Marokkaanse geode cracker hit op TikTok

Het filmpje van Syria Bouker draagt de titel "Family Tree" en is viraal gegaan op TikTok. Het heeft al meer dan 9 miljoen views, ruim een miljoen likes, meer dan 4000 commentaren en ruim 3500 reacties gegenereerd. De jonge Marokkaanse vrouw heeft, volgens El Comercio, meer dan een miljoen volgers op het sociale medium en meer dan 100.000 op Instagram.

Lees ook: TikTok dol op Nederlandse les van Brusselse Najib alias MrNash

Verschillende volgers van de jonge vrouw reageerden verbaasd na het zien van de video. "Zoiets heb ik nog nooit gehoord," merkt er een op. "Hoe oud is je broer?" vraagt een ander. Anderen herkennen zichzelf in het verhaal en getuigen over hun gelijksoortige ervaringen. "Ik ben 23 jaar oud en al een overgrootoom," schrijft een volger. "Ik werd oudtante toen ik 12 jaar oud was," reageert een ander.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team