Zoeken

Vermiste Youssef Akantayou verbrand teruggevonden in Frankrijk

10 juni 2015 - 22:57 - Gemeenschap

©

Youssef Akantayou, een 24-jarige Belgische Marokkaan, werd sinds afgelopen vrijdag vermist. Hij werd maandag zwaar verbrand teruggevonden in het zuiden van Frankrijk en overleed woensdag aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

De jonge Marokkaan verdween vrijdagnamiddag. Hij werd voor het laatst dankzij zijn telefoon in Sambreville (Namen) gelokaliseerd. De politie hield een grote zoektocht in de regio maar dat leverde niets op.

Pas maandag kwam er nieuws binnen van Youssef. Hij was door de Franse brandweer op 1000 kilometer van zijn woning teruggevonden, naast zijn uitgebrande auto, langs de snelweg A9 in het zuid-Franse Narbonne. Hij was over 90 procent van zijn lichaam zwaar verbrand en werd met spoed naar het ziekenhuis van Montpellier gebracht.

Wat Youssef zo ver zijn woning deed kan noch door zijn familie, noch door de politie worden uitgelegd. De jongeman was slechts drie weken geleden met Jamilla getrouwd. Het koppel was net terug van een huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. Youssef had een goede baan en had net met zijn vrouw een huis gekocht in de regio van Luik.

Youssef’s ouders en twee zussen zijn naar Montpellier afgereisd. Youssef werd door de artsen in een kunstmatige coma gehouden. In een bericht op Facebook liet zijn familie woensdag weten dat hij overleden was.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team