Zoeken

De droomverjaardag van Jessica Alba in Marrakech (foto)

5 mei 2019 - 17:40 - Cultuur

©

Tientallen celebrities waren vorige week in Marrakech aanwezig voor de Dior Cruise Show. Ook Jessica Alba was aanwezig en vierde de dag voor de modeshow haar verjaardag in de rode stad.

De jonge actrice vierde haar 38e verjaardag in een Marokkaanse paleis in de aanwezigheid van vrienden, familie en bekende gezichten uit de film- en modewereld.

Cash Waren, bekende producer en echtgenoot van Jessica Alba, was uiteraard ook aanwezig. De oprichtster van "The Hones Company" droeg een outfit van Dior en deelde daar foto’s van met haar ruim 15 miljoen volgers op Instagram.

"De schoonheid, de kleuren, de wierook, de oranjebloesem, de specerijen en vooral de Marokkanen - het is bijna te mooi om waar te zijn - alles wat we in Marrakech hebben meegemaakt was ongelooflijk! Epische Bday!", schreef de actrice bij de foto’s.

Ze bedankte ook haar fans en de mensen die ze in Marrakech ontmoette. "Bedankt voor al jullie wensen, ik ben zo dankbaar voor zoveel dingen. Ik ben geraakt door jullie integriteit en toewijding aan ons merk. Ook aan alle mensen en plaatsen waar ik contact mee kon maken tijdens mijn 38e verjaardag! Dank aan het team van Dior en Stacey Kubasak om me op deze magische plek te hebben uitgenodigd.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team